2018. május 09. 16:33 - Kiskupac

Egyre elterjettebbek a szexrobotok

 

Ez a téma legtöbbünket érzékenyen érintheti, de a tények magukért beszélnek. Olyanok használnak szexrobotokat, akikről nem is gondolnánk. Valószínűleg a gazdagabb réteget érinti ez az új felfedezés, hiszen egy teljesen élethű robotnak az értéke meghaladja az 5 millió forintot átszámítva. Azt hihetné az ember, hogy leginkább a nőket érinti az újdonság, ez viszont tévhit. Megvizsgálták az eladott szexrobotok eladási arányát, és az eredmények alapján több mint 70% volt férfi vásárló. Ez azért lehet, mert az idősebb férfiak sokkal nehezebben találják meg hosszútávú párjukat, és ezt a megoldást találták fizikai kielégülésükre. A nők tekintetében meglepő, de inkább az idősebb korosztály kapósabb ezekre az újdonságokra. Feltételezzük, hogy minden felnőtt ember járt már erotikus üzletben, és vagy bevalljuk, vagy nem, de kipróbáltunk egy két eszközt akárcsak a játék kedvéért, akár azért mert az akkori élethelyzetben nem volt olyan partner, aki megfelelő kielégülést nyújtana.

 

 A szexrobotok szinte teljesen ugyanolyanok mint a valós személyek, külön lehet állítani a vaginájuk szűkösségét, külön lehet bele tölteni sikosítót, és megfelelő mértékben kinek kénye kedve szerint adagolja, illetve alkalmazkodik a legtöbb szexpozícióhoz. Nagyon könnyű őket tisztítani, és majdnem olyan élvezetet nyújtanak, mint egy valódi nő.

 

 

 

robi1-e1494837384771-1024x574.jpg

 

 A nők számára megjelentek a az állítható fütykössel ellátott szexrobotok, és mint említettük, a középkorú hölgyek használják ezeket a leggyakrabban. Talán ez társadalmi problémára vezethető vissza, hiszen a legtöbb férfi, illetve fiú már elég korán elkezdi szexuális életét, éppen ezért hamarabb ki is égnek, mint a nőtársaik. Szexuálpszchihológusok szerint egyébként 40 éves kor körül a legélvezetesebb a szex, és ekkor van a legnagyobb szüksége az embernek rá. Na de nézzük, hogy milyen egyéb kényelmi funkciókat érhetünk el egy ilyen roboton:

Először is teljesen állítható a pénisz mérete, illetve csiklóorgazmust is könnyen elvégzi ez a robot, hiszen úgy van beállítva, hogy aktus közben az ujjait is tudja használni. Amerikában nemrég volt ebből egy botrány, hiszen Kanadában egy 45 éves nőt kapott rajta a férje, hogy a robottal helyettesíti férjét. Egy nyolc gyermekes család ment szét emiatt, mert azt hitte, hogy valódi emberrel feküdt le. A gyerekek anyja azóta a legismertebb cégnél teszteli a robotokat heti szinten.

robot_01.jpg

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://intelligensrendszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1013902230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edward boi 2018.05.13. 19:49:41

Heh micsoda korban élünk

Tamás Abonyi 2018.05.17. 10:06:51

Olcsóbb lassan, mint udvarolni, úgy néz ki ahogy akarod és később sem csak problémamegoldónak tart, így sokaknál van jövője!XD

marczy236 2018.05.23. 14:44:30

"Kevesebb elvezet, dupla költés." Ez van, ha az ember elvesz egy nőt. Ebből a szempontból nem tűnik soknak 5 millió forint, főleg, ha a gyerekkel is számolunk, aminek az éves ellátása 1 millió és a nő biztos szeretne majd egyet.

A viccet félretéve, ez komoly tarsadalmi hatassal lehet, ha az emberek elfogadják a dolgot. Eltávolodunk megjobban és csak fokozza az okostelefonok okozta távolságot. Talán egy idő után főzni, mosni és takaritani is fog tudni. Kinek kell így egy nő?!

A cikk remek volt, bár stilisztikai hibák voltak vétve:)
süti beállítások módosítása